Kennissenkring
Besloten contact-netwerk voor alleenstaanden / singles

Gratis aandacht voor uw cursus of workshop.

U kunt als (niet) alleenstaande en/of niet deelnemer ook via ons prikbord gratis bekendheid geven, aan uw kleinschalige cursus, workshop, optreden of activiteit.

Op ons prikbord worden de activiteiten aangekondigd en nodigen de kennissenkring deelnemers elkaar uit voor een gezamenlijke activiteit. Het prikbord zit achter een beveiligde inlog mogelijkheid voor kennissenkring deelnemers.

Stuur uw idee naar kennissenkring@gmail.com

We zien het liefst een compacte uitleg over wat, waar en wanneer en door wie . Waarom u de activiteit speciaal (ook) voor alleenstaanden singles geschikt is. 

We denken aan bijvoorbeeld een cursus schilderen, yoga, kookclub of workshop, leesclub, creatieve cursus of kleinschalige activiteit zoals wandeling, fietstocht of muzikaal optreden.U kunt uw mededeling vergezellen van een website of email adres.

Voorwaarden:

*De activiteit moet bij voorkeur kleinschalig zijn en niet te commercieel.

*Als tegenprestatie vragen wij u een (kleine) korting of voordeel te geven aan onze deelnemers op vertoon van de deelnemerskaart.

*En een weblink op uw website naar www.kennissenkring.nl in combinatie met de tekst: Alleenstaanden/single organisatie, maak nieuwe vrienden en vriendinnen.

Gratis aandacht voor uw horeca gelegenheid.

U mag ook een horecagelegenheid vertegenwoordigen die bijvoorbeeld een leuke wandeling of fietstocht naast de deur heeft, waar de (kennissenkring) deelnemers kunnen verzamelen. 

We zetten uw zaak in het zonnetje in ruil voor een weblink op uw website naar www.kennissenkring.nl in combinatie met de tekst: Alleenstaanden/single organisatie, maak nieuwe vrienden en vriendinnen.

U kunt zo voor langere tijd gratis adverteren We bepalen per aanvraag of uw idee past binnen onze doelstelling en overleggen met u de details. 

En vergeet niet een weblink op uw website te plaatsen. www.kennissenkring.nl in combinatie met de tekst: Alleenstaanden/single organisatie, maak nieuwe vrienden en vriendinnen.


We zien er naar uit om met uw samen te werken.

Met vriendelijke groet

John Admin van kennissenkring

kennissenkring@gmail.com