Kennissenkring
Besloten contact-netwerk voor alleenstaanden / singles

Aanmelden 

Klik op de onderstaande link en u wordt doorverwezen naar het netwerk om in te schrijven.

Lees ook de toelichting hieronder.


Deelnamekosten 24 euro voor 12 maanden. Je kunt ieder moment starten.

Plus je hebt recht op 12 maanden extra deelname vanwege het online gaan van ons netwerk. 


Hoe gaat aanmelden en betalen in z'n werk. Uitleg in 2 keer 4 stappen:

Inschrijven:

Stap 1...Klik op bovenstaande link en u komt op het inschrijfformulier . Vul deze helemaal in en maak een wachtwoord aan. 

Een veilig wachtwoord bestaat tegenwoordig uit :
een aantal letters, waaronder tenminste 1 hoofdletter, tenminste 1 cijfer en een leesteken . bijvoorbeeld een  dubbele punt : of uitroepteken!  
voorbeeld     Jacob1956!

Klik op de button inschrijven.

STAP 2..U krijgt de mededeling dat er een email aan u wordt verzonden om uw emailadres te bevestigen. (kijk ook in de spambox)     Klik op de link in de toegestuurde email .

STAP 3... U krijgt op uw scherm de mededeling: Bedankt voor uw aanmelding. U maakt uw inschrijving compleet door de contributie te voldoen. Klik hier om betalend lid te worden. 

Stap 4...U klikt en krijgt vervolgens weer een scherm te zien  met de tekst:  Contributie en het IDEAL betaal inlog systeem.


Contributie overmaken:

IDEAL is het veilige online betalingssysteem waaraan alle banken deelnemen, met een beveiligde verbinding kunt u zo uw betaling van 24 euro voor 12 maanden deelname plus een gratis jaar) aan ons overmaken.

STAP 1... Kies de naam van uw bank en klik op de button BETAAL.

STAP 2... U komt nu in het online betalingssysteem van uw bank. Vul hier de benodigde gegevens in en volg de instructies op.   

STAP 3... U keert na de betaling opdracht te hebben uitgevoerd  automatisch terug naar het IDEAL scherm waar een samenvatting staat van uw betaling.

STAP 4... KLIK OP DIT SCHERM OP BETALING AFRONDEN. Dit is belangrijk want hiermee krijgen wij een seintje van het IDEAL betalingssysteem dat u heeft betaald. En kunnen we uw verwelkomen als nieuwe deelnemer.


U ziet het is niet moeilijk en de hele aanmelding gaat via veilige wegen.

Leuk dat u overweegt om ook mee te gaan doen,

met vriendelijke groet,

admin. Kennissenkring

John Schoonbeek