Kennissenkring
Besloten contact-netwerk voor alleenstaanden / singles

Ook 50+

U kunt op het opgave formulier aangeven dat u  bij voorkeur van 50 plus deelnemers wilt ontmoeten. Dit wordt dan op uw visitekaartje in het alleenstaanden / single contact-netwerk vermeld. Zodat anderen direct je voorkeur kunnen zien.


Veelal vinden 50 plus deelnemers het prettiger om met leeftijdsgenoten op te trekken en gezamenlijke activiteiten te ontwikkelen.  Als je de 50 bent gepasseerd heb je zo je  eigen manieren van uitgaan ontwikkeld. (meer uitstapjes en dagjes weg en minder naar het café of discotheek)  Daardoor voelt men elkaar beter aan dan in een qua leeftijd meer divers single gezelschap .

Vaak ook zijn er ook geen kinderen meer thuis en beschik je over meer vrije uren. Ook buiten het weekend. Kortom je beschikt als 50 plusser vaak over meer vrije tijd om samen met leeftijdgenoten er op uit te gaan en gezellige activiteiten te ontwikkelen.

Het Kennissenkring contact-netwerk voor alleenstaanden / singles is prima te gebruiken als u op zoek bent naar 50 plus vriendschap, een vriendin of vriendinnen, een vriend of vrienden, een reisgenoot, een wandelmaatje , fietsmaatje, wandelgroep, vakantiemaatje. Of op termijn misschien een nieuwe relatie.

Dat dit alleenstaande/single 50 plussers aanspreekt mag duidelijk zijn uit het feit dat minimaal 50% van de deelnemers uit 50 plussers bestaat. Dus gewoon gezellig wat afspreken voor bijvoorbeeld een gezamenlijke wandeling, een fietstocht of een dagje naar een historische stad.